OENOBIOL BINDER 3 IN 1 - 60 TABL

CNK: 3483641

APB Categorie: Dieet - Nutritie - Voeding

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
OENOBIOL BINDER 3 IN 1 - 60 TABL

Bindt suiker, voedingsvet en koolhydraten en vermindert hierdoor de opname van calorieën met gemiddeld 50%. Verhoogt het verzadigingsgevoel.

Richtprijs

€ 39,80

Gegevens

Oenobiol® Binder 3 in 1 is een medisch hulpmiddel geschikt om volwassenen te helpen bij het verliezen van gewicht en de preventie van obesitas. Dit product wordt geadviseerd aan personen met overgewicht (25≤BMI<30). Het natuurlijk, gepatenteerd vezelcomplex combineert 3 acties. Het vangt een deel van de vetten, het vangt de snelle suikers en het vertraagt de assimilatie van koolhydraten en laat toe om zo de opname van calorieën te beperken1,2. Het helpt ook het verzadigingsgevoel te verhogen. Het werkt gedurende 4 uren.

Meer informatie

Breedte 93 mm.
Hoogte 110 mm.
Diepte 53 mm.
Indicaties

Binder van suiker, vet en koolhydraten

Gebruik

2 capsules tweemaal per dag. In te nemen met een glas water, bij aanvang van het middag- of avondmaal. Deze behandeling aanhouden gedurende 15 opeenvolgende dagen (1 doos), 1 maal hernieuwen (2 dozen). Na een pauze van 5 dagen, mag de behandeling herstart worden voor opnieuw maximaal 30 dagen.

Om voldoende essentiële vetzuren en vetoplosbare vitamines (A, D, E en K) te behouden, wordt het afgeraden om Oenobiol® Binder 3 in 1 meer dan 2 keer daags in te nemen en ook de dagelijkse dosis van 4 capsules niet te overschrijden. Een overdosis Oenobiol® Binder 3 in 1 verhoogt zijn werking niet, maar kan de ontwikkeling van mogelijke bijwerkingen in de hand werken. De capsules niet openen, niet kauwen of bijten en ze niet laten oplossen in de mond.

Bevat 60 capsules.

Samenstelling

100 % natuurlijk vezelcomplex; filmomhulde capsulewand: hydroxypropylmethylcellulose; anti-agglomerant: magnesiumstearaat. Dit complex bevat geen kleurstoffen of bewaarstoffen. Bevat gluten.

Voorschrift Nee
APB Categorie Dieet - Nutritie - Voeding
Contra Indicatie

Niet gebruiken in het geval van een allergie of intolerantie aan een van de bestanddelen van deze formule.

De consumptie van vezels kan darmproblemen veroorzaken zoals een opgeblazen gevoel, constipatie of een versnelling van de stoelgang.

Merk Oenobiol